terug naar overzicht

Dakramen

Luxlight

Luxlight

Luxlight in Westerhoven ontwikkelt, produceert en monteert dakramen voor platte en schuine daken. Voor dit bedrijf mocht ik aan de slag met een zeer tof project: het ontwikkelen van een nieuw type dakraam. Voor platte daken is er een nieuw type dakraam (Illumy) vanaf prototype uitgewerkt en klaargemaakt voor productie. De dakramen onderscheiden zich door een zeer hoge isolatiewaarde en een 2-sterren keurmerk op het gebied van inbraakwerendheid. Bovendien worden deze dakramen in één geheel aangeleverd en binnen enkele uren geplaatst. Kortom, dit type dakraam biedt een hoop voordelen voor de eindgebruiker.

Illumy dakramen: vrijstaand, tegen de muur of zadeldak?

De Illumy dakramen zijn er in 3 varianten: het vrijstaande lessenaarsdak (LDV), het lessenaarsdak tegen de muur (LDM) en het zadeldak (ZD). Alle varianten zijn al dan niet uit te voeren met plisségordijnen en LED-verlichting aan de binnenzijde en zonwering aan de buitenzijde. 

Het zonlicht in huis halen met het Zadeldak (ZD)

Het dakraam voor het zadeldak (ZD) maakt hét verschil in je interieur. Het geeft binnen in huis namelijk een zee aan licht. D.m.v. plissé-gordijnen, LED-verlichting en zonwering aan de buitenkant kan ieder moment van de dag de gewenste hoeveelheid licht geregeld worden. 

WIL JIJ JOUW PROJECT BESPREKEN?