terug naar overzicht

Water IQ

Waterbehandelingssystemen

Water IQ International

Water IQ in Eindhoven is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd op het gebied van waterbehandeling. Hierbij kun je denken aan waterbehandeling in de tuinbouw en drinkwater. Ook is Water IQ actief in bierbrouwerijen en tegenwoordig zelfs in het behandelen van (grond)water dat vervuild is met PFAS. Voorheen nam het gebruik van de systemen te veel tijd in beslag. Daarom was het tijd voor een efficiënte oplossing: een nieuw modulair systeem voor Water IQ.

Modulair systeem voor efficiëntie en flexibiliteit

In het verleden werden de systemen opgebouwd uit veel losse componenten. Hierdoor was het over het algemeen een tijdrovend karwei om, vooral op locatie bij de klant, te assembleren. Daarom kenmerkt het huidige systeem zich door een modulaire opbouw. De systemen bestaan uit modules die snel aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Vooral op locatie (wereldwijd) is dat een groot voordeel. Op die manier kunnen systemen namelijk snel in een bedrijf worden genomen en getest. 

Het veelzijdige leidingstelsel

Hiernaast zie je een leidingstelsel voor het waterbehandelingssysteem. Dit soort leidingstelsels kunnen eenvoudig aan elkaar gekoppeld worden. Alle noodzakelijke voorzieningen zijn al voorgemonteerd. Ook kunnen de modules eenvoudig verpakt en vervoerd worden. Ideaal! 

WIL JIJ JOUW PROJECT BESPREKEN?